… going to Croatia for holidays …

About Us

Novootvorena smo putnička agencija te je red da se ovdje predstavimo našim potencijalnim korisnicima i partnerima. Vlasnici te djelatnici Novem Travela ljudi su sa bogatim iskustvom u turizmu od kojih su neki bili na raznoraznim vodećim pozicijama u rovinjskim i istarskim hotelima, kampovima i turističkim agencijama. Kako je goingtotravel.net jedan složen projekt moramo naglasiti da je još dosta posla pred nama kako bi ostvarili zadane ciljeve. Za sada smo orijentirani isključivo na internet prodaju pa nam lokacija samih ureda nije bila bitna tj. agenciju smo locirali u Rovinjskom Selu pored Rovinja, u mirnome i za rad ugodnome ambijentu.

Cilj nam je od početka bio da stvorimo jedan jednostavan a opet informacijama bogat web portal u kojem ćemo iskoristiti svo naše znanje, iskustvo i poznastva. Web developing je dan u ruke FWD grupi, jednoj od najpouzdanijih hrvatskih programerskih tvrtki jer je početna ideja bila vrlo složena – napraviti website na kojem će naša ponuda biti bogato prikazana, uz mnoštvo fotogalerija i multimedije te sve raspoložive informacije o destinacijama kao i o smještajnim jedinicama, mogućnost online kalkulacije troškova te direktnog online plaćanja.

U bliskoj budućnosti biti će podignut i dio website-a koji će biti namijenjen dalekim putovanjima i aranžmanima.

Naš je website još uvijek u izradi, neprestano ga nadograđujemo i usavršavamo. Misao vodilja je od samog početka bila jednostavna – biti među najboljima. Nekoliko je velikih koraka već  iza nas kojima se postigla:

  • Dobra pozicioniranost na Internet pretraživačima – koja je svakog dana sve bolja
  • Višejezičnost –  za sada je website dostupan na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom
  • Olakšan sistem pretrage putem novog i jednostavnog filtera (pretraživača) – na ovaj dio website-a smo posebno ponosni
  • Online kalkulacija svih troškova – moguće je sve troškove boravka dobiti direktno na stranici – nepotrebno je čekati na naš odgovor
  • Udarne posebne ponude – od njih u budućnosti očekujemo još više
  • Mogućnost direktnog online plaćanja – plaćanje kreditnim karticama bez odlaska u banku i bez nepotrebne provizije – sklopili smo ugovor s grupacijom T-com te smo u naš website implementirali Pay Way , sigurnosni sustav za online plaćanje.

//

Uglavnom, pred nama je još podosta posla, a Vama, potencijalnim korisnicima naših usluga, želimo ugodno surfanje te savršen odmor kakav i zaslužujute.

Vaš NovemTRAVEL team

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: